Løsninger - Robotløsninger

limrobot
Afspil video

Limrobot

Vor kunde havde brug for en løsning til limning og samling af emner: På 3 ens transportører føres 3 forskellige slags emner ind i robotcellen hvor de enkeltvis håndteres af en pick and place robot. Robotværktøjet opsamler emnerne og placerer dem på montagestedet i programmeret sekvens, hvor en anden scare robot påfører en 2 komponent lim og i perfekt samarbejde med den første robot, samler 3 limede emner til en enhed som placeres på en transportør, der fører emnet ud af robotcellen hvorefter processen starter forfra. Robotcellen er omhegnet af en sikkerhedsafskærmning udført i aluminiumsprofiler.

Stikmontage

Denne robotcelle, er designet til at montere elektronikstik. Maskinen består af mange forskellige deleelementer, en servopresse med et snit- og stanseværktøj friklipper et emne som bliver placeret i et rundbord. I dette rundbord bliver emnet bukket og formet, og der monteres flere forskellige emner som er udfældet fra en cirkulærvibrator. Et visionudstyr kontrollerer processen – emnet flyttes nu over i et nyt rundbord hvor der yderligere placeres flere emner fra cirkulærvibrator. Her er ligeledes et visionsystem som kontrollerer processen.  Selve hovedhuset monteres med en 6 akset robot. Når emnet er færdigmonteret placeres det i et servoindexbånd som takter emnet igennem flere forskellige elektroniske test; blandt andet en højspændingstest. Det færdigtestede emne lasergraveres med et unikt nummer.

Belden_in-outtroX340
Afspil video
Robotsav
Afspil video

Robotsav

Denne produktionsmaskine er designet til at save føringsringe for montering i hydraulikcylindere. Føringsringene udfældes mekanisk i en transportør med separatorer som får føringsringene til at ligge enkeltvis for aftagning med robot. Robotten placerer nu føringsringen i en skruestik som er placeret på et rundbord – dette takter emnet frem til en højhastighedssav som kan indstilles til at skære i forskellige vinkler.

 

Magnetmontage

Robotcellen er designet til at montere magneter i magnetkobling. Emner placeres på en palette og herefter fører en palettebane emnet ind i robotcellen, hvor en robot monterer magneterne, som er blevet enkeltudfældet fra et magasin. I denne proces adskilles magnet fra plastafstandsbrik. Hele robotcellen er bygget på et kraftigt hæve-/sænkestativ.

1316-1000x340
Afspil video
2021-04-12 09.32.46 kopier
Afspil video

Emneudfældning

Disse emneudfældere udfælder emner til en robot som monterer dem i en sprøjtestøber. De er fremstillet som  stand alone enheder hvilket gør, at de kan flyttes mellem 15 forskellige maskiner.

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner

Tlf.: 41 82 58 15
Mail: msh@unimec.dk

Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner

Tlf.: 21 13 91 90
Mail: ltm@unimec.dk

Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner

Tlf.: 21 13 87 85
Mail: hla@unimec.dk