Om Unimec

Om Unimec

Hvad mener vi med: Passion driven engineering?

Vi er meget passionerede omkring det vi laver. Komplekse løsninger og spændende udfordringer er det der driver os – vi gør os store anstrengelser for hele tiden at blive bedre. Derfor er vi en engageret, blandet flok der kan byde ind på forskellig vis – fordi vi tror at diversitet skaber kreativitet og at engagement skaber de bedste løsninger for vore kunder, og det er hvad vi kalder Unimec-ånden: Vi vil til enhver tid kæmpe med engagement og omstillingsparathed for at nå i mål.

Historien

Unimec A/S blev stiftet i 2007, af Birgit Nordstrøm, Henrik Lund Andersen og Lasse Taulborg Madsen – med store drømme og forhåbninger til fremtiden. Disse drømmer er ikke blevet mindre efterhånden som nogle drømme er gået i opfyldelse, så har vi sat os nye mål og drømme for fremtiden.

I 2020 ansatte Unimec en professionel bestyrelse bestående Mads Peter Lübeck og Carsten Raunsbæk med henblik på at føre de nye drømme ud i livet – det har medvirket til, at vi har udvidet ejerkredsen med Martin Hundevad.

Vores mission er hjælpe nationale og international industrikunder med at løse diverse udfordringer med automation af deres produkter; alt fra mindre maskiner til komplette produktionsanlæg, og på den måde være med til at skabe vækst og profit.

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Salg & Partner

Tlf.: 41 82 58 15
Mail: msh@unimec.dk

Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner

Tlf.: 21 13 91 90
Mail: ltm@unimec.dk

Henrik Lund Andersen
Fremstilling & Partner

Tlf.: 21 13 87 85
Mail: hla@unimec.dk

Heidi
Heidi Skærup Bijl
Økonomi

Tlf.: 81 77 42 71
Mail: bogholder@unimec.dk

Mads
Mads Eskelund Kristensen
Service and aftersales

Tlf.: 81 88 42 09
Mail: mek@unimec.dk

Mikkel
Mikkel Thorup
Logistik

Tlf.: 81 88 00 14
Mail: logistics@unimec.dk