Brancher - Food

stakker
Afspil video

Kartonstakker

Fra en trykkemaskine fremføres kartoner der skal stakkes for videre håndtering og pakning. På et transportbånd føres kartoner i 2 parallelle rækker hen til kartonstakkeren. Stakkeren er lavet med en elevatorløsning der kører de stakkede kartoner ned ved en stakkehøjde på 500mm for derefter at levere dem ud på et tredelt transportbånd.
Tredelingen sikrer stakken fra elevatoren altid kan leveres på båndet og derfra fremføres til en bufferzone for til slut at blive ført til båndets sidste del hvorfra de kan kaldes ud til manuel aftagning. Når elevatoren kører i bund sørger en buffer for en midlertidig opsamling af den stadige fremføring af kartonner for at sikre et konstant flow og en optimal udnyttelse af stakkeren.

Lakridshåndtering

Denne maskine enkeltudfælder lakridser i en roations feeder. Dette sker ved, at emner slynges op i fart i en rotationsenhed som får dem til at ligge på række. Herefter tages et billede med vision som kontrollerer hvordan lakridsen vender – det er kun den lakrids som vender korrekt der får lov at passere til transportbåndet hvor de udfældes til en flowpakke-maskine i en takt på 100 emner per min.

Lakridshaandtering_cover
Afspil video
BRIKMASKINE_cover
Afspil video

Limmaskine

Denne maskine limer 2 emner sammne med hotmelt, og har en takttid på 12.000 emner pr. minut. Lågene placeres 3 stk. ad gangen på et servoindexbånd, her føres de frem til en limstation, så påføres hotmelt lim på lågene, og denne limproces kontrolleres af et visionkamara. I næste step placeres papbrikker på limen, og denne proces overvåges også af et visionkamara. Til sidst stakkes de færdige emner ud på en transportør, så de efterfølgende kan pakkes.

Specialmaskiner bygget på standardkomponenter.

Passion driven engineering

Vores Team
Martin Hundevad
Automation Manager & Partner

Tlf.: 41 82 58 15
Mail: msh@unimec.dk

Lasse Taulborg
Adm. Direktør & Partner

Tlf.: 21 13 91 90
Mail: ltm@unimec.dk

Henrik Lund Andersen
Sales Manager & Partner

Tlf.: 21 13 87 85
Mail: hla@unimec.dk